foto

Maija Rissanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All Inclusive
2015 Ei hetkeäkään hukattavaksi
Epäluulo
2014 Taiteilija isänsä tahdosta (studentský film)
Vain John Welles pukeutuu nahkaan (studentský film)
2003 Rotanloukku (TV film)

TV seriály

2019 Pirjo (TV seriál)
Lastenhoitajamies (S02E18)
Kaaso (S02E16)
Äiti ja poika (S02E06)
další epizody (4)
2018 Pirjo (TV seriál)
Parempi tarjous (S01E18)
Huono elokuva (S01E16)
2014 Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky