foto

Bruno Privat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Monsieur Paul (TV film)
2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Coup de coeur (TV film)
2012 Hašišbába
2011 Nuit du réveillon, La (TV film)
Pour Djamila (TV film)
Quand la guerre sera loin (TV film)
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
2009 Le Bourgeois gentilhomme (TV film)
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
Le malade imaginaire (TV film)
Miroir, mon beau miroir (TV film)
2007 Le lien (TV film)
Sempre vivu!
2006 Beau masque (TV film)
Mer belle à agitée (TV film)
Soeurs Robin, Les (TV film)
Tajemné dítě (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Crime des renards, Le (TV film)
2004 Au bout du quai (TV film)
Mon fils d'ailleurs (TV film)
Vražedná noc (TV film)
Vše pro peníze
2003 Orages (TV film)
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Hôpital souterrain (TV film)
2001 Inconnue du Val-Perdu, L' (TV film)
J'ai tué Clémence Acéra
L'Origine du monde
1999 Du jour au lendemain (TV film)
Petits nuages d'été (TV film)
Voyous voyelles
1998 Danger d'aimer, Le (TV film)
L'Enfant des terres blondes (TV film)
Un amour de cousine (TV film)
Un après midi au parc
À nous deux la vie (TV film)
1997 Bonjour
Parenthèse, La (TV film)
1996 Když hvězdy potkají moře
V nouzi poznáš přítele (TV film)
1995 Le bus
1991 Cri du cochon, Le
1988 Tabataba
1987 Sécurité publique
1982 Mésange, La

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
L'Étrangère (S05E03)
Mémoire morte (S05E02)
2017 Vlčí instinkt (TV seriál)
Na cestě (S03E02)
Milenci z horské chaty (S03E01)
2016 Vlčí instinkt (TV seriál)
Bílá paní (S02E02)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Jako pták bez křídel (S01E02)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Une partie de campagne (S03E07)
En famille (S03E06)
L'Assassin (S03E05)
další epizody (4)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
Au bord du lit (S02E08)
Ce cochon de Morin (S02E05)
Le Petit Fût (S02E04)
další epizody (5)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Le Père Amable (S01E05)
Deux amis (S01E04)
L'Héritage (S01E03)
další epizody (4)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)

Dokumentární

1984 Archie Shepp: I Am Jazz... It's My Life

Herecká filmografie

Filmy

2004 Caution personnelle (TV film)
Vražedná noc (TV film)
1999 Voyous voyelles
1978 Filmový román (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Cri du corbeau, Le (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky