foto

Kjóko Jošine

  • nar. 28.2.1997 (22 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kiokuja
2019 Inemuri Iwane
Kjó mo ijagarase bentó
2018 Kasane
Čiri cubaki
2017 Kokoro ga Sakebitagatterunda
Wasabi
2016 Montaju Sanoku en Jiken Kitan (TV film)
2015 Himawari no Oka - 1983 nen Natsu
Senpai to Kanojo
2014 Monooki no Piano

TV seriály

2019 Channel wa sonomama! (TV seriál)
Two Weeks (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Innocent Days (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
Takane no Hana (TV seriál)
2016 Beppin-san (TV seriál)
2015 Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
2013 Hakuba no Oujisama Junai Tekireiki (TV seriál)
Kamen tíčá (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky