foto

Philip Holahan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Zpětný pohled
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
2003 My Dinner with Jimi
2001 Ledové srdce
2000 Monsignor Martinez (TV film)
1999 Znamení smrti
1998 Noci mystické a boje pirátské
Stranger in the Kingdom
1995 Not of This Earth
1993 Shelf Life
1990 Ďábelský kruh
1986 Living the Blues

TV seriály

2010 Za branou (TV seriál)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Juiced (S05E11)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
In God We Trust (S06E20)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Za všechno může déšť (S12E04)
Cañon City (S12E01)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Konečně prázdniny (S02E17)

Dokumentární

2016 Worst-Case Scenario, Inc.
2005 Hollywood Vietnam (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Stubble Trouble

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky