foto

Achim Petry

  • nar. 24.8.1974 (46 let)
    Bonn, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Happy Weekend
1989 Großer Frieden (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Gold für den König (TV film)
Koppenreuter kommt nicht (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
1985 Die Neigung (TV film)
1983 Abends im Kelch (TV film)
Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Mé nadějné děti (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
Lékař v uniformě (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Feuerdrachen (TV film)
Kolonie
Kreuz-As bedeutet Tod (TV film)
1979 Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
Cizí děti (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
1975 Das blaue Pferdchen (TV film)
Tischler und Präsident (TV film)
1974 Facka
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
1970 Katzengold (TV film)
Tscheljuskin (TV film)
Zauberlehrlinge (TV film)
1969 Die Verschwörung (TV film)
Jelena (TV film)
Träume (TV film)
Verschwörung (TV film)
1968 Die Gesichte der Simone Machard (TV film)
1967 Der Regenbogen (TV film)
1963 Das Ende vom Lied (TV film)
1958 Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)

TV seriály

1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Die lange Straße (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Odstřel (E43)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Geheimcode B 13 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Dokumentární

2020 Die Schlagerfamilien (TV film)

Divadelní záznam

1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
2001 Après Ski Hits (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky