foto

Laura Närhi

  • nar. 19.1.1978 (41 let)
    Kirkkonummi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joulun Tähdet 2017 - HelsinkiMission Kynttiläkonsertti (koncert)
2009 Strengin puutarhassa (koncert)
2001 Young Love

Dokumentární

2004 Isälle Göstalta (koncert)

Hudební videoklipy

2016 Laura Närhi: Supersankari (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 UNICEF Maailman tärkein ilta (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Heikki & Mikko Show (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
2004 Poppia kyydissä (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky