foto

Moe Dunford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dark Lies the Island
2018 Black 47
Metal Heart
Rosie
The Dig
2017 Michael Inside
The Lodgers
2016 Gridlock
Pokušitel
The Flag
2015 Traders
2014 Patrikův den

TV seriály

2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Striking Out (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
Vikingové (TV seriál)
Prostý příběh (S05E09)
Žert (S05E08)
2017 Vikingové (TV seriál)
Vzkaz (S05E06)
Zajatec (S05E05)
Plán (S05E04)
další epizody (10)
2016 Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
V nejisté hodině nad ránem (S04E14)
Dvě cesty (S04E13)
další epizody (9)
2015 Vikingové (TV seriál)
Obrat (S03E09)
Paříž (S03E07)
Znovuzrozený (S03E06)
další epizody (8)
2014 Vikingové (TV seriál)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
Krvavý orel (S02E07)
další epizody (7)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Jak to má být (S04E08)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
2008 Raw (TV seriál)

Dokumentární

2020 I Am Patrick: The Patron Saint of Ireland - vyp.
2016 Mr. Yeats & the Beastly Coins

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky