foto

Eva Testor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Die Füchsin – Im goldenen Käfig (TV film)
Die Füchsin – Schön und tot (TV film)
2018 Die Füchsin - Spur in die Vergangenheit (TV film)
2010 Tag und Nacht
2005 Crash Test Dummies
2002 Richtung Zukunft durch die Nacht

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 24 (S03E04)
Folge 23 (S03E03)
Folge 22 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (9)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)

Dokumentární

2019 Backstage Wiener Staatsoper
2017 Die Zukunft ist besser als ihr Ruf
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Oh Yeah, She Performs!
2007 Vienna's Lost Daughters
Ženy za kamerou
2002 Zur Lage: Österreich in sechs Kapiteln

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Tag und Nacht

Režijní filmografie

Dokumentární

2004 24 Wirklichkeiten in der Sekunde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky