foto

Shaun Baker

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dinner for Two (TV film)
2017 Atone
The Zim
2014 Q
2008 Cuttin Da Mustard
2004 Blowing Smoke (TV film)
Full Clip
2002 Banged Out
1995 Statistically Speaking
1991 Grand Canyon
1990 House party

TV seriály

2013 Chosen (TV seriál)
Killers (S02E04)
The Box (S01E01)
2011 The Protector (TV seriál)
2010 Médium (TV seriál)
How to Beat a Bad Guy (S06E15)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Země nikoho (S05E14)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
... And the Hand Played On (S04E05)
1996 Buddies (TV seriál)
1995 Too Something (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
Black Men Can Jump (S01E17)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Šéf party (S02E23)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
You Take the Kids (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Howard Stern (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky