foto

Réka Divinyi

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 BÚÉK
Valami Amerika 3.
2017 Pappa pia
2015 Zběsilci
2008 Chameleon
Něco z Ameriky 2
2007 Lora
2006 Szabadság, szerelem
Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Nic víc než sex
2003 Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat (TV film)

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2013 Lóti és Futi (TV seriál)
2012 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2004 Szerencsi, fel! (TV seriál)
2003 Szeress most! (TV seriál)
Titkok és hazugságok (S01E10)
A remény örök (S01E03)
1998 Barátok közt (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Szeress most! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky