foto

Zsolt László

  • nar. 31.10.1965 (54 let)
    Miškolec, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Most van most
2018 Valami Amerika 3.
Éter
2017 A tökéletes gyilkos
2016 Benzínka
2014 Manivejce: Pomsta tvrďáka
Utolsó órák (TV film)
2012 Dočasný domov
2011 A halálba táncoltatott leány
Orel Deváté legie
Pinkwater
Ármány és szerelem Anno 1951 (TV film)
2009 A vágyakozás napjai
Májusi zápor (TV film)
2008 Chameleon
Sedmý kruh
2007 Ópium: Egy elmebeteg nő naplója
2006 Budakeszi srácok
Rokonok
2005 Antik
Az aranyember (TV film)
Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)
Ég veled!
Üvegfal
Člověk bez osudu
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Kaffka Margit és Bauer Henrik (TV film)
Revizoři
2002 A hídember
Chacho Rom
2001 VII. Olivér
1999 El Nino - A Kisded
Sluneční jas
1997 Gyilkos kedv
Szökés
1996 A Büvész
Csajok
Rossz orvos, A
Szamba
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
Esti Kornél csodálatos utazása
Homburg hercege (divadelní záznam)
1994 Egy tubarózsa
Köd
1991 Az Aranyműves boltja (TV film)
Három növér, A (TV film)
1989 A legényanya
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor (TV film)
1986 Nyári keringő (TV film)

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Tégla (E08)
2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 38 (S01E38)
2010 Géniusz, az alkimista (TV seriál)
Az elixír (E03)
Bölcsek hegye (E02)
A halott ember naplója (E01)
2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
Jelenetek házasságokból (E09)
A szeretet ünnepe (E08)
další epizody (7)
Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (20)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 10 (E10)
1993 Kisváros (TV seriál)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)

Dokumentární

1999 Istennél a kegyelem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky