foto

Larry Bagby

  • nar. 7.3.1974 (44 let)
    Marysville, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Larry Bagby sa narodil 7. marca 1974 v Marysville v Kalifornii, kde aj vyrastal. Už od malička bol vystavený hudobnému svetu. Jeho otec bol súčasťou tanečnej skupiny a vždy keď vystupoval, Larry zvyčajne vybehol na javisko a zabával ľudí po boku jeho otca.

Od roku 1994 do roku 1996 slúžil na misii v Argentíne v meste Córdoba ako súčasť Cirkvi Ježiša Krista Svätých Neskorších Dní. Larry medzi tým skladal a spieval jeho vlastné piesne. Ako dieťa zložil svoje prvé 4 piesne a v roku 2005 vydal prvý album s názvom "Where I Stand". Ako dieťa hral vo filmoch Airborne a Hocus Pocus.

iflip

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sons of Summer, The
2014 Hypnophobia
2011 Věk draků
2010 Trial, The
2008 Navěky silný
2007 Believe
2006 Churchball
Piráti z velkého solného jezera
2005 Walk the Line
2003 I Will Go and Do
Přežili jsme Ardeny
Trip, The
2002 Move
2000 Black Friday
God's Army
L.I.N.X.
1999 Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1993 Hokus pokus
Ve vzduchu
1988 Invasion Earth: The Aliens Are Here

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Ohnisko (S01E05)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Bridget (S01E08)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Obnova (S10E02)
2006 Huff (TV seriál)
Sladká svoboda (S02E04)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Dárci (S11E12)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Příliš tuhý kořínek (S01E16)
2000 JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 2. část (S06E08)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Maturita 2/2 (S03E22)
Na doslech (S03E18)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Přání (S03E09)
Anne (S03E01)
Vlkodlak v Sunnydale (S02E15)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Halloween (S02E06)
JAG (TV seriál)
Modrý kód (S02E13)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Chicagská botová výměna (S11E24)

Dokumentární

2017 A Great Big Story: Then & Now with Thora Birch - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace