foto

Malina Ebert

  • nar. 30.6.1978 (42 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pampa Blues (TV film)
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
Wo die Hunde mit den Hintern bellen (studentský film)
2008 Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
Zkáza lodi Gustloff (TV film)
2006 Irina Palm
2004 Das Schwalbennest (TV film)
Sám mezi dětmi (TV film)
2003 Kiki+Tiger
2001 Willkommen in Walhalla

TV seriály

2020 Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Wo der Tod wohnt (E03)
2018 Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
2016 Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Kante von Wismar (S13E03)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ausflug mit Mila (S14E09)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frohe Ostern überall (S15E12)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der menschliche Faktor (S05E20)
2004 Inspektor Rolle (TV seriál)
Herz in Not (S02E01)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wir Weltmeister - Ein Fußball-Märchen (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky