foto

Sanae Mijata

  • nar. 22.11.1962 (56 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Giwaku (TV film)
2013 Džinkusu!!!
2012 Shigunaru: Getsuyōbi no Ruka
Sunakugari (TV film)
Yama deka: nihon hyaku meisan satsujin jiken (TV film)
2011 Propose Kyodai (TV film)
2009 Jomei ikkagecu no hanajome
Rain Fall
Wakaranai
2008 Kafe daikanyama
Průvodce
Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
2007 16
Ikiru (TV film)
Kodoku no utagoe (TV film)
Little DJ: Čiisa na koi no monogatari
Tenten
2005 Purei
Simsons
Večeře u Noriko
2004 Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)

TV seriály

2014 Tokusó (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Sómató kabušiki gaiša (TV seriál)
2011 Charenjido: Sotsugyô (TV seriál)
Don kihôte (TV seriál)
Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
The Quiz Show 2 (TV seriál)
2008 Inosento rabu (TV seriál)
Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Abarenbó mama (TV seriál)
Boys Este (TV seriál)
2002 Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
1998 Naččan ka (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)
1992 Night Head (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky