foto

Sami Loris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angelo
2015 Der Damm
Gruber geht
Jack
2014 Vals
2013 Nymfomanka, část II.
Tatort - Angezählt (TV film)
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2011 Bez otce
Můj nejlepší nepřítel
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2009 Kuře s ušima
Must Love Death
2008 Speed Racer
2006 Fango - Die Bestie (studentský film)
Ohrfeige, Die (TV film)

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
2005 Der Winzerkönig (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace