foto

Sami Loris

  • nar. 1978
    Locarno, Tessin, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angelo
Ein wilder Sommer – Die Wachausaga
2015 Der Damm
Gruber geht
Jack
2014 Vals
2013 Místo činu: Spálené naděje (TV film)
Nymfomanka, část II.
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2011 Bez otce
Můj nejlepší nepřítel
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2009 Kuře s ušima
Must Love Death
2008 Speed Racer
2006 Fango - Die Bestie (studentský film)
Ohrfeige, Die (TV film)

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Eisbärchen (S14E17)
2014 Borgia (TV seriál)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Reise (S03E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Terminal A (2) (S10E02)
Terminal A (1) (S10E01)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Valie Export - Ikone und Rebellin (TV film) - vyp.
2013 Universum History (TV seriál)
Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky