foto

Sami Loris

  • nar. 1978
    Locarno, Tessin, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angelo
Ein wilder Sommer – Die Wachausaga
2015 Der Damm
Gruber geht
Jack
2014 Vals
2013 Nymfomanka, část II.
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2011 Bez otce
Můj nejlepší nepřítel
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2009 Kuře s ušima
Must Love Death
2008 Speed Racer
2006 Fango - Die Bestie (studentský film)
Ohrfeige, Die (TV film)

TV seriály

2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Dominik Fiedler (S06E09)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Meine Prinzessin (S02E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Eisbärchen (S14E17)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Ausgeklinkt (S12E02)
2014 Borgia (TV seriál)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Spálené naděje (S44E25)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Reise (S03E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Terminal A (2) (S10E02)
Terminal A (1) (S10E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)

Dokumentární

2015 Valie Export - Ikone und Rebellin (TV film) - vyp.
2013 Universum History (TV seriál)
Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky