foto

Simon Chaudoir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 A Fantastic Fear of Everything
2006 Pitva mimozemšťana
Provinilá srdce
2004 Call Register
Warp Vision: The Videos 1989-2004 (video kompilace)
2003 Notting Hill Anxiety Festival
The Work of Director Chris Cunningham (video kompilace)
2000 Anno Domini
The Dreamer
1997 Eddie Izzard: Glorious (divadelní záznam)

TV seriály

2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)

Hudební videoklipy

1998 Massive Attack: Inertia Creeps (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace