foto

Rami Heuberger

  • nar. 1964
    Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fire Birds
2014 Dawn
2012 Ende der Schonzeit
2010 Hitpartzut X
Miral
2007 Malý zrádce
2003 Matana MiShamayim
1999 Mivtza Savta (TV film)
1995 Sahkanim
1993 Schindlerův seznam
1988 Bestie

TV seriály

2007 Hakol Dvash (TV seriál)
2005 BeTipul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace