foto

Fritz Rasp

  • nar. 13.5.1891
    Bayreuth, Německá říše
  • zem. 30.11.1976 (85 let)
    Graffeleng, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Lina Braake
1974 Tausend Francs Belohnung (TV film)
1971 Tatort - Frankfurter Gold (TV film)
1967 Der Prozeß der Jeanne D'Arc zu Rouen (TV film)
1966 Hokus pokus
Strick, Der (TV film)
Volpone oder Der Fuchs (TV film)
1965 Dr. med. Hiob Prätorius
1964 Eurydike (TV film)
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
1961 Die Seltsame Gräfin
1960 Bezaubernde Julia (TV film)
Das Schwarze Schaf
Der Mann, der Donnerstag war (TV film)
Der rote Kreis
Die Bande des Schreckens
Gericht über Las Casas (TV film)
1959 Das mittlere Fenster (TV film)
Der Frosch mit der Maske
Dummheit macht auch der Gescheiteste, Eine (TV film)
Kasimir und Karoline (TV film)
Land, das meine Sprache spricht (TV film)
1957 Don Carlos (TV film)
1956 Magic Fire
1955 Cornet - Die Weise von Liebe und Tod, Der
Kopf in der Schlinge (TV film)
Madame Aurélie (TV film)
Squirrel (TV film)
1953 Hokuspokus
Mühle im Schwarzwäldertal, Die
1952 Dům života
1950 Skandal in der Botschaft
1946 Irgendwo in Berlin
1943 Paracelsus
1941 Alarm
1939 Frau im Strom
Valčík z Oněgina
1938 Einmal werd' ich Dir gefallen
Nanu, Sie kennen Korff noch nicht?
1937 Pes baskervillský
Togger
1936 Die Leuchter des Kaisers
Onkel Bräsig
1935 Lockspitzel Asew
1934 Altgermanische Bauernkultur
Grenzfeuer
Charleys Tante
Lockvogel
Malá Dorritka
1933 Judas von Tirol, Der
Schuß am Nebelhorn
Sündige Hof, Der
Sündige Hof, Der
1932 Anny, ukrutná přítelkyně
Maska
Vier vom Bob 13, Die
1931 Emil a detektivové
Frères Karamazoff, Les
Pranke, Die
Tropennächte
Tropennächte
Udavač
Vrah Dimitrij Karamazov
Žebrácká opera
1930 Dreyfus
Velká touha
1929 Deník ztracené
Der Hund von Baskerville
Die Drei um Edith
Procitnutí jara
Žena na měsíci
1928 Die Carmen von St. Pauli
Geheimnisvolle Spiegel, Der
Schinderhannes
Špioni
1927 Der letzte Walzer
Kinderseelen klagen euch an
Láska Jeanne Neyové
Metropolis
1926 Der Liebe Lust und Leid
Die Waise von Lowood
Haus der Lüge, Das
Qualen der Nacht
Überflüssige Menschen
1925 Ein Sommernachtstraum
Komödianten
Puppe vom Lunapark, Die
1924 Arabella
1923 Člověk na cestě
Time Is Money
Varovné stíny
Zwischen Abend und Morgen
1922 Das verschwundene Haus
Jugend
1917 Hans Trutz im Schlaraffenland
1916 Palác obuvi Pinkus

TV seriály

1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)

Dokumentární

2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.
1982 18 Bilder mit der Hand (TV film)
1972 Fritz Rasp erzählt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace