foto

Juha Springare

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Světla v soumraku
2004 Juoksuhaudantie
2002 Muž bez minulosti
2001 Klassikko

TV seriály

2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace