foto

David Feeney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Divoká dvojka

TV seriály

2020 Single Parents (TV seriál)
A Night of Delicate Frenching (S02E21)
2017 Nová holka (TV seriál)
San Diego (S06E21)
2016 Nová holka (TV seriál)
Dress (S05E19)
Wig (S05E07)
2015 Nová holka (TV seriál)
Panty Gate (S04E21)
2014 Nová holka (TV seriál)
Princ (S03E14)
2013 Nová holka (TV seriál)
Trenér (S03E07)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A zlomená srdce (S01E16)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A problém krásna (S01E07)
Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky