foto

Nick Lathouris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Serenades
1996 What I Have Written
1995 Maidenhead
1994 Gino
Only the Brave
1993 Hrozný kluk
1991 Smrt v Brunswicku
1990 Father
Heaven Tonight
Jigsaw
1989 Against the Innocent
1988 Belinda
Georgia
Rikky a Pete
1987 A Matter of Convenience (TV film)
1985 Wrong World
1984 Kde sní zelení mravenci
1982 Desolation Angels
1979 Šílený Max
1977 Journey Among Women

TV seriály

1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál) - herec, a.z.
1992 Phoenix (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
1971 Group, The (TV seriál)

Dokumentární

1987 Right Maintenance

Režijní filmografie

TV seriály

1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace