foto

Yeong-ran Lee

  • nar. 6.3.1954 (65 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eotteohge heeojilkka
Peurangseu yeonghwacheoreom
2014 Cheolwongihaeng
Plačící muž
2013 Hangongjoo
2012 Neukdae sonyeon
2010 Sarangeun biteul tago
2007 Eokkaeneomeoui yeonin
2006 Cheongchoonmanhwa
Romangseu
2004 Pouta války
2002 24
Mago
2000 Hapi
1998 Jeong sa
Yeonpoong yeonga
1996 Okvětní lístek

TV seriály

2018 Son (TV seriál)
2017 Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
2016 Gonghang ganeun gil (TV seriál)
2015 Haideu jikil na (TV seriál)
Saranghaneun Eundongah (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Ilriitneun sarang (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2012 Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
2005 Sarangdo ripili doenayo (TV seriál)
1996 Geudeului poong (TV seriál)
1993 Woorideului cheonkuk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky