foto

Světlana Gorškova

  • nar. 25.2.1972 (47 let)
    Kemerovo, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Potěrjannoje sčastě (TV film)
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)
2010 Pomni meňa

TV seriály

2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ikornyj princ (S02E02)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Pomni meňa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace