foto

Jevgenij Ungard

  • nar. 9.9.1964 (56 let)
    Balakovo, Saratovská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Čudo
2003 Těatralnyj roman (TV film)

TV seriály

2020 Čužaja staja (TV seriál)
2016 Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
2011 Čas Volkova (TV seriál)
Era vodoleja (S05E28)
Svatovstvo gusara (S05E23)
Strašnaja sila (S05E18)
další epizody (7)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Mať (S04E21)
Prostaja žizň (S04E20)
Korolevskaja krov (S04E15)
další epizody (7)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Ljubov do groba (S03E29)
Poloněz Oginskogo (S03E27)
Vystrel (S03E22)
další epizody (8)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Děti vojny (S02E03)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Oborotěň (S01E26)
Snajper. Časť 2 (S01E21)
Snajper. Časť 1 (S01E20)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Těatralnyj roman (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky