foto

Maxim Pinsker

  • nar. 5.2.1964 (55 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tjaželoves (TV film)
2015 Baboňki
Zavtra (TV film)
2014 Durak
Saranča
2013 Čudo
2012 Udača naprokat (TV film)
Válka špionů
2010 Dom Solnca
2008 Láska bláznivá
Ment v zakoně 1: Silovoj variant (TV film)
1993 Na Muromskoj dorožke
1989 Mest

TV seriály

2018 Vozmezdije (TV seriál)
2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Dubrovskij (S02E05)
2014 Semejnyj bizněs (TV seriál)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Posle školy (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Zoloto (S01E09)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Lečebnyj effekt (S03E05)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Byla ljubov (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
I togda ja napisal (E34)
Sliškom něformalno oděty (E33)
Čjornaja roza - simvol ljubvi (E29)
další epizody (4)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Ochota na prizraka (S02E03)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Ošibka geněrala (S01E09)
Čas Volkova (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Radi ljubvi (S03E08)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Mesť (E04)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace