foto

Irena Dubrovskaja

  • nar. 21.4.1961 (59 let)
    Voskresensk, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Děňgi
2013 Čudo
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2004 Četyre taksista i sobaka
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
1994 Serp i molot
1993 Maleňkij gigant bolšogo sexa
1991 Dom svidanij (TV film)
1986 Ballada o starom oružii
1985 Variant 'Zombi'
1983 Bezumnyj děň inženěra Barkasova (TV film)
1981 Vot takaja muzyka...

TV seriály

2017 Morozova (TV seriál)
Parašjutist (S01E03)
2016 Medsestra (TV seriál)
2015 Pochiščenije Evy (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Begovaja dorožka (S02E09)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Mesť (E05)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2011 Advokat (TV seriál)
Vnov otkryvšijesja obstojatělstva (S07E07)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Mať (S04E21)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Geněrator Bekkera (S03E01)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Junoje darovanije (S01E06)
2001 Syščiki (TV seriál)
Strasť (S01E05)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky