foto

Nikolaj Kačura

  • nar. 21.10.1972 (47 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bolšoj
2015 Rodina
2014 Čempiony
2013 Kurjer iz Raja
Čudo
2012 Konvoj
Ocelový motýlek
2008 Admirál
2006 Svoloči
2003 Začem těbě alibi? (TV film)
2002 Oligarch

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2018 Volnaja gramota (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Podstava (S02E07)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Podkidyš (S01E19)
Čas Volkova (TV seriál)
Avarija (S05E06)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Doping (S03E31)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Čas Volkova (TV seriál)
Těni prošlogo (S02E17)
2007 Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Snajper. Časť 2 (S01E21)
Snajper. Časť 1 (S01E20)
Advokat (TV seriál)
Blef (S03E09)
2005 Zona (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky