foto

Marija Kljukvina

  • nar. 27.4.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Čudo
2011 Žila-byla odna baba
2005 Anna

TV seriály

2017 Bumerang (TV seriál)
Grozďja vinograda (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Provokacija (S08E02)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Saša pljus (S05E04)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něftjanoj gambit (S05E03)
Pjatnickij (TV seriál)
Pravo na sčasťje (S02E26)
2011 SK (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Šou dolžno prodolžaťsja (S05E32)
Jubilej (S05E31)
Ljubovnik svetskoj lvicy (S05E30)
další epizody (32)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Daniel (S04E24)
Pantomima (S04E23)
Ukol vozduchom (S04E22)
další epizody (24)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Dědalus (S03E34)
Raspylitěl (S03E33)
Palač (S03E32)
další epizody (34)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Dočka (S02E20)
Něglubokaja mogila (S02E19)
Brilliantovyj jad (S02E18)
další epizody (20)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Kitajskij sled (S01E27)
Oborotěň (S01E26)
Skaži eto cvetami (S01E25)
další epizody (27)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky