foto

John Curran

  • nar. 11.9.1960 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval ilustraci a design na Syrakuské univerzitě v New Yorku a jako ilustrátor a designér se poté i živil. V roce 1986 se přestěhoval do Austrálie, kde natáčel reklamy a krátké filmy. Jeho celovečerním debutem byl snímek Pochvala (Praise, 1998). Následující film Už tu nežijeme (We Don´t Live Here Anymore, 2004) sleduje osudy dvou manželských párů a jejich reakce na nevěru. Už v tomto snímku ztvárnila jednu z hlavních rolí Naomi Watts.

FebioFest

Režijní filmografie

Filmy

2017 Chappaquiddick
2013 Stopy
2010 Past
2006 Barevný závoj
2004 Už tady nežijeme
1998 Praise
1997 Down Rusty Down

TV seriály

2018 Lewis and Clark (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Barevný závoj

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Vrah ve mně
1997 Down Rusty Down

TV seriály

2018 Lewis and Clark (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Dark Red

TV pořady

2004 At the Movies (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace