foto

Lore Richter

  • nar. 1985

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Veterinář vyšetřuje: Mrtvý v moři (TV film)
2016 Seitensprung mit Freunden (TV film)
2015 Das Romeo-Prinzip (TV film)
Hangover in High Heels (TV film)
In uns das Universum (studentský film)
Unverschämtes Glück (TV film)
2014 Die Pilgerin (TV film)
2013 Couchmovie
Dear Courtney
Hannas Reise
Inga Lindström: Černá labuť (TV film)
Schwestern
Wolfstraum (studentský film)
2012 Das Kindermädchen (TV film)
2011 Beach Boy
Papa Gold
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2008 Sklaven und Herren (TV film)

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Fall Wendt (S18E09)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Vzpoura (S20E03)
2014 Mann/Frau (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zwei Schwestern (S14E01)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E21)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky