foto

Byeol Kang

  • nar. 8.9.1990 (29 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pail : 4022ileui sayook
2012 Mihwakin donghyeongsang : jeoldaekeulrik geumji
2011 Natvrdo
2009 Yeogogoidam 5 : dongbanjasal

TV seriály

2019 Lebeleob (TV seriál)
2016 Eonjena bomnal (TV seriál)
2015 Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Miss mammamia (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Oktab bang wangseja (TV seriál)
2010 Kim Soo Ro (TV seriál)
Wigiilbal pongnyeonbilla (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky