foto

Nina Pedrad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 No Activity (TV seriál)
By the Siege Side (S02E07)
Honesty & Action (S02E03)
2017 Will a Grace (TV seriál)
Emergency Contact (S09E03)
2016 Nová holka (TV seriál)
Wedding Eve (S05E21)
The Apartment (S05E11)
Jury Duty (S05E03)
2015 Nová holka (TV seriál)
Oregon (S04E16)
2014 Nová holka (TV seriál)
Julie Berkman's Older Sister (S04E03)
Přistání na Marsu (S03E20)
Exes (S03E15)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Nothing Left to Lose (S06E16)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 No Activity (TV seriál)
Mr. X (S02E06)
Good Cop, Tolbeck Cop (S02E05)
The Duck Egg (S02E04)
další epizody (6)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace