foto

Annika Ernst

  • nar. 14.3.1982 (38 let)
    Schleswig, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hochzeit in Rom (TV film)
2016 Verführt – In den Armen eines Anderen (TV film)
2015 Schmidts Katze
2013 Millionen
2012 On je žena (TV film)
Sakra, kluku!
Tür an Tür (TV film)
2010 Der Doppelgänger (studentský film)
Morgen früh, wenn Gott will (studentský film)
Pozor na doktora (TV film)
2009 Kuře s ušima
Maata meren alla
2007 Die Masche mit der Liebe (TV film)
2005 Kleine Fische

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
další epizody (9)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
Isobaren (S02E09)
Kompression (S02E08)
další epizody (10)
2017 Call The Boys - 4 Männer für gewisse Stunden (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
E.M.P. (S01E11)
Magnetismus (S01E10)
Thermodynamik (S01E09)
další epizody (10)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Glaube, Liebe, Hoffnung (S03E12)
2015 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Spiel des Lebens (S03E09)
další epizody (11)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
Lost & Found (S02E10)
další epizody (13)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Der Taufschein (S01E07)
další epizody (9)
Vraždy na severu (TV seriál)
Mistr netrefil (S02E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Missverständnisse (S16E29)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hiobsbotschaften (S15E08)
Mit hohem Einsatz (S15E07)
Streng gehütete Geheimnisse (S15E04)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Sakra! Zase žabák a ne princ (S03E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Abrechnung (S08E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Sinnkrise (S14E40)
Familienangelegenheiten (S14E39)
další epizody (10)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Einmal Schwein sein (S02E07)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Blutsbande (S09E16)
Zahltag (S09E13)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky