foto

Andreas Döhler

  • nar. 1974
    Wermsdorf, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Einzelteile der Liebe
Endlich Leben (TV film)
Tatort - Zorn (TV film)
2018 Alles ist gut
Tatort - Der kalte Fritte (TV film)
Tatort - Freies Land (TV film)
Unser Kind (TV film)
2016 Die Hände meiner Mutter
2013 Millionen
Not More Than an Agreement
2012 Schilf
2011 Another Fucking...
Die Stunde des Wolfes (TV film)
Kdo, když ne my
2007 Ulrike Maria Stuart (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Alles Liebe (E06)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Eichwald, MdB (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Ztracené štěstí (S10E03)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace