foto

Il-seob Baek

  • nar. 10.6.1944 (75 let)
    Josu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doogeundoogeun nae insaeng
Jangsoosanghwe
2007 Jeo haneuredo seulpeumi
Magang hotel
Mannameui kwangjang
Seukauteu
2006 Gakseoltang
Goosejoo
Hanbando
2005 B-hyeong namjachingu
Gamunui wigi : gamunui yeonggwang 2
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob
Nuguna bimileun itda
2003 Donggabnaegi kwaoihagi
2002 Gamunui yeonggwang
Pido nunmuldo eobshi
1993 Sonyeo 18se
1990 Marijuana
1987 Dagwi ilgobdae
Eommaneun uichuljung
Manim
1986 Osaka daebu
1983 0shiui hotel
Pyeongyang bakchigi
1982 Hwa-suni
Jongro Blues
1980 Namja gajeongbu
Neumi
Sebeon utneun yeoja
Yeolbeon zzikeodo anneomeojin sanai
1979 Eulhwa
Haneulnaraeseo on pyeonji
Oyangui apt 2
Pokpungeul jabeun sanai
Romance Gray
1978 Asphaltwiui yeoja
Sangol nageune
Yetnal yetjeoke hwieoyi hwoi
1975 Joyakdol
Mangnani
Samgagui hangjeong
Sampoganeun gil
So
1974 Appahago nahago
Dalrae
Jugeoseo malhaneun yeoin
1973 Cheongchun highway
Cheonpung
Ddonsuniwa Gabsuni
Gwihyang
1972 Gabdoliwa Gabsuni
1971 Malseongnan chonggak
1970 Dolaon hanggui sanai
1969 Jangmaruchonui ibalsa
Myeongdong chulshin
Sanyeo
1968 Nageune geomgaek hwanggeum 108gwan
Samhyeon yukgak

TV seriály

2018 Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2013 Deo isangeun mot chama (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
2012 Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
Neol gieokhae (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
Sarangeul mideoyo (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Geolhon haejooseyo (TV seriál)
Hyeontaetan kyeolhoon jeonsaeng (TV seriál)
Juhonggeulssi (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Ahbeojieui jip (TV seriál)
Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
Eommaga bbulnada (TV seriál)
2007 Nabbeun yeoja chakhan yeoja (TV seriál)
2006 Nae insaengui seupesyeol (TV seriál)
Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
마이 러브 (TV seriál)
2005 Haebyeoneuro gayo (TV seriál)
Taereung seonsuchon (TV seriál)
2004 Abeojiui bada (TV seriál)
Geumjjokgateun nae saekki (TV seriál)
2003 Bodigadeu (TV seriál)
Gwiyeowoon yeoin (TV seriál)
Hon soo (TV seriál)
2002 Hakeum macha (TV seriál)
Hwanggeumyeonmot (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Mina (TV seriál)
Shin hwa (TV seriál)
Yeouwa somsatang (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
Cheonsaui bunno (TV seriál)
Nonseutob (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
Saranghae dangsineul (TV seriál)
1998 Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
1996 Jaban godeungeo (TV seriál)
1995 Je4 gonghwaguk (TV seriál)
Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 살림하는 남자들 (TV pořad)
2014 Samsi sekki (TV pořad)
2013 Ggotboda halbae (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky