foto

Philippe Bergeron

  • nar. 9.8.1959 (61 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Iron Man 2
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
2006 Dobrý ročník
2005 Poslední sbohem
2004 Virtual Actors Featuring the Boxer
2002 Mangler 2
Shades of Day
2000 Future Murder
Hodina stínů
Otec rodiny
1999 Cesta do Cannes
Rejected by Vultures
1998 Godzilla
Jsem do ní blázen
1997 Kontakt
Plump Fiction
1996 South Bureau Homicide
1994 Deadly Diversions
1993 Est & Ouest: Les paradis perdus

TV seriály

2010 Dark Blue (TV seriál)
Dead Flowers (S02E09)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí kino Sopranů (S06E13)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Exile on Main Street (E01)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Scar Tissue (S02E08)
2002 Alias (TV seriál)
Schůzka (S01E21)
Pohotovost (TV seriál)
Teorie chaosu (S09E01)
2001 JAG (TV seriál)
Věčná spása (S06E19)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
My Nightmare, the Car (S02E20)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Dr. No (S01E02)
Chůva k pohledání (TV seriál)
A Pup in Paris (S03E27)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Cesta všeho zla (S04E13)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Milosrdenství (S01E22)

Dokumentární

2006 King Leopold's Ghost

Režijní filmografie

Filmy

1985 Tony de Peltrie

Host

TV pořady

2003 75. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky