foto

Greta Scarano

  • nar. 27.8.1986 (32 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Profesoři zločinu: Masterclass
2016 La Verità sta in cielo
Watch Them Fall
2015 Suburra
2014 Bez slitování
2013 L'ultimo Papa Re (TV film)
2011 Qualche nuvola

TV seriály

2018 La linea verticale (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2008 I liceali (TV seriál)
Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Dokumentární

2017 Diva!
The Italian Jobs
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace