foto

Julia Krynke

  • nar. 20.11.1979 (37 let)
    Opole, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Undocument
2016 Ein starkes Team – Tödliche Botschaft (TV film)
2015 Avengers: Age of Ultron
Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2012 Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
The Split Second
2010 Erratum
2009 Lištičky
2008 Návštěvnice
2005 Pár osob, krátkej čas
2003 Lichter
Počasí na zítra

TV seriály

2016 The A Word (TV seriál)
2014 Hra (TV seriál)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 1 (S02E01)
2012 Lekarze (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
2006 Street, The (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace