foto

Julia Krynke

  • nar. 20.11.1979 (39 let)
    Opole, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Undocument
2016 Ein starkes Team – Tödliche Botschaft (TV film)
2015 Avengers: Age of Ultron
Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2012 Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
The Split Second
2010 Erratum
2009 Lištičky
2008 Návštěvnice
2005 Pár osob, krátkej čas
2003 Lichter
Počasí na zítra

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
2016 The A Word (TV seriál)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
Therapy (S01E03)
další epizody (4)
2014 Hra (TV seriál)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 1 (S02E01)
2013 Lekarze (TV seriál)
Sytuacje podbramkowe (S02E10)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Hand (S10E16)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S08E02)
2007 Odwróceni (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace