foto

Ferdinand Lehmann

  • nar. 1984

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Sommer nach dem Abitur (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
Es kommt noch besser (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
Wir waren Könige
2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
Fakjů pane učiteli
2012 Mitten Am Rand (studentský film)
2011 Neviditelná
2010 Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
2009 Gisberta
Wenn die Welt uns gehört

TV seriály

2018 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S04E06)
Geliehenes Glück (S04E05)
Blühendes Land (S04E04)
další epizody (5)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Alles Natur (S07E21)
2015 Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
Am Abgrund (S03E05)
Einer von uns (S03E03)
další epizody (5)
2013 Jezero Weissensee (TV seriál)
Liebe ist stärker als der Tod (S02E04)
Die Rückkehr (S02E02)
Der verlorene Sohn (S02E01)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Sakra! Zase žabák a ne princ (S03E04)
2009 Flemming (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky