foto

Andrew Macdonald

  • nar. 1966
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 Profile of 'The Red Shoes', A
1996 Trainspotting

Dokumentární

2009 Scotland on Screen (TV film)
2007 Movie Connections (TV seriál)
2002 Pure Rage: The Making of '28 Days Later' (TV film)
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace