foto

Nadia de Santiago

  • nar. 3.1.1990 (29 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 522. Un gato, un chino y mi padre
El increíble finde menguante
2017 Postcards
Stop Over in Hell
2014 Musarañas
2013 Niños robados (TV film)
2012 Ali
2010 Moje druhá polovina
2009 Žena bez piana
2007 13 růží
Test
2006 Hora fría, La
Kapitán Alatriste
2005 Otros días vendrán
Vida y color
2002 Esta noche, no
Florido pensil, El
Recuerdos de mamá
Soledad era esto, La
2001 Clara y Elena

TV seriály

2019 Las chicas del cable (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Las chicas del cable (TV seriál)
El destino (S03E08)
La esperanza (S03E07)
La lucha (S03E06)
další epizody (8)
2017 Las chicas del cable (TV seriál)
La inocencia (S02E08)
Las oportunidades (S02E07)
La soledad (S02E06)
další epizody (16)
2011 Sofía (TV seriál)
2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Javier ya no vive solo (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace