foto

Natalja Čerňavskaja

  • nar. 13.6.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zlaja šutka (TV film)
2014 Timur i komanda
2007 Valerij Charlamov. Dopolnitělnoje vremja (TV film)
2006 Kontrolnyj poceluj
Čego chočet ženščina?
2004 Dněvnoj predstavitěl
2001 DMB: Snova v boju
1992 Tuze věrná žena

TV seriály

2018 Zorko liš serdce (TV seriál)
2016 Vasilisa (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Živjom tolko raz (E04)
Dolče vita po-russki (E02)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Večer pod koňjačok (S08E12)
Smertělno opasno (S08E09)
Prokol (S07E06)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Blizněcy (S02E04)
Konkurent (S02E03)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zvezdočjot (S06E15)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubijstvo na děsert (S05E01)
Podstava (S04E07)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Děň svjatogo Vorobjeva (S02E08)
Dikij (TV seriál)
Vnimanije, čjornyj jaščik (S02E28)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Zver (S01E05)
2009 Cyganki (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Pobeg (S03E09)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Alexandrovskij sad (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky