foto

Alexandr Curkan

  • nar. 2.1.1960 (59 let)
    Orechovo-Zujevo, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2015 Ostaňtěs navsegda (TV film)
2014 Pro soldata
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2007 Kod apokalipsisa
2006 Bavorák 2
Proryv
2004 Angel na obočině
2001 Šatun (TV film)

TV seriály

2016 Ot pečali do radosti (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Lovuška (S03E08)
Tělochranitěl (S03E07)
Miňor (S03E06)
další epizody (8)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Inkassatory (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (20)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (24)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Rasplata (S02E24)
Pegas širokokrylyj (S02E23)
Skazki Šacherezady (S02E22)
další epizody (36)
2010 Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Experty (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Lovuška dlja mudreca (E02)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ličnoje dělo (S04E01)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Vremena ne vybirajut (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Oborotěň (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace