foto

Vladimir Badov

  • nar. 20.9.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Velkokníže Jaroslav
2008 Maltijskij krest
Nová Země
2006 Vlkodav z kmene Šedých psů
1996 Ljubiť po-russki 2
1995 Burial of the Rats (TV film)
Krestonosec
1991 Terroristka
1990 Senit zon
Zvěroboj
1980 Jesli by ja byl načalnikom...
Lidé v oceánu
Létající Husaři
1979 Gorod priňal

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Děžavju (S08E03)
Provokacija (S08E02)
Opasnyje igry (S07E22)
další epizody (12)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
Sila ubežděnija (S05E01)
Kodex česti (TV seriál)
Opytnyj obrazec (S07E22)
2013 Dělta (TV seriál)
Otěc (S01E02)
Lednikov (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zolotaja lichoradka (S06E20)
Cholodnaja nočjovka (S06E18)
2012 Bigl (TV seriál)
Tri dňa (E17)
Grač (TV seriál)
Těň otca (E03)
MUR (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Peregovorščik (E11)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Etot pojezd v ogně (S05E16)
Maski sorvany (S05E15)
Nalog na ščedrosť (S04E22)
další epizody (4)
2011 Lesnik (TV seriál)
Ochota (S01E03)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něravnaja ljubov (S03E02)
Gosť s juga (S03E01)
Korablik (S02E01)
další epizody (5)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Ochota (S02E06)
Dikij (TV seriál)
Podpolnyje igry (S02E26)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
122 santimetra (S02E07)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S03E04)
Marionětka (S03E03)
2009 Gluchar (TV seriál)
Fejerverk (S02E27)
Pautina (TV seriál)
Kukuškiny děti (S03E02)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Fei (S01E01)
2006 Klub (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Ochota na asfaltě (TV seriál)
Polnolunije (TV seriál)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2003 Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Zolotoj vystrel (S02E10)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Pěreběžčik (S02E02)
Sekretnaja sotrudnica (S02E01)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Kontrolnyj vystrel (S01E10)
Grjaznyje igry (S01E09)
Opasnoje chobbi (S01E06)
další epizody (6)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky