foto

Andrej Frolov

  • nar. 3.8.1979 (39 let)
    Kaluga, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skazki Rubljovskogo lesa (TV film)
2017 Rodnoje serdce
2016 Cholodnoje serdce (TV film)
2015 Pobeg iz Moskvabada
Prostiť za vsjo (TV film)
2014 Krov s molokom (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2007 Ani krok zpět
Marš Tureckogo 4: Graffer (TV film)
Silnější než oheň
2005 Státní rada

TV seriály

2019 Sezon dožděj (TV seriál)
2018 Ňaňka (TV seriál)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Dolgi sovesti (TV seriál)
Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Nauči meňa žiť (TV seriál)
2014 Vračicha (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
Těni prošlogo (S08E20)
Tajnaja žizň (S08E19)
další epizody (36)
2013 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S06E24)
Paděnije (S06E22)
Cennyj svidětěl (S06E21)
další epizody (20)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
Bolšoj kuš (S05E23)
Něčistyj spirt (S05E22)
další epizody (47)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Mig pered smerťju (S03E23)
Svobodnaja kassa (S03E22)
další epizody (60)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Operacija "Skorpion" (S05E26)
2010 Černé ovce (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace