foto

Fred Ulysse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 La Villa
2016 Les Fausses Confidences (TV film)
2015 Au revoir... et à bientôt! (TV film)
Vůně mandarinky
2014 Policejní instinkt (TV film)
2011 Les Yeux de sa mère
Ma part du gâteau
Rituels meurtriers (TV film)
2010 La traque
2009 Non ma fille, tu n'iras pas danser
2008 Krevní pouta
2007 Les Murs porteurs
Naše shledání
2005 Ruská ruleta
2004 L'ennemi naturel
Princesse Marie (TV film)
2003 Jeho bratr
Tiresia
2002 Froid comme l'été (TV film)
2001 Fantom Paříže
2000 Selon Matthieu
1998 Course de l'escargot, La (TV film)
1994 Rizika mládí
1993 Germinal
1992 C'est mon histoire: Présumé coupable (TV film)
Strom sváru (TV film)
Terre brûlée (TV film)
1986 Et demain viendra le jour (TV film)
1984 Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
1983 Měsíc v kanálu
Tout le monde peut se tromper
1979 Mors aux dents, Le
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
1977 Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
Výslech
1976 Je suis Pierre Rivière
1975 La Berthe (TV film)
Le Futur aux trousses
Rage au poing, La
1974 Le pain des rêves (TV film)
1973 Romain Kalbris (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)
1970 Čas vlků
1965 L'accusateur public (TV film)
1961 Cause toujours, mon lapin

TV seriály

2010 Marion Mazzano (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Le Père Amable (S01E05)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2001 Fred a jeho orchestr (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Les Pirates de la route (S02E02)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 Roi Mystère, Le (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Fortune des Rougon, La (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
1969 Jacquou le croquant (TV seriál)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1967 Princesse du rail, La (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky