foto

Lenny Clarke

  • nar. 16.9.1953 (67 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sweeney Killing Sweeney
2017 Silnější
Wally's Opening Day (TV film)
2015 Lazarus Rising
2008 Co tě nezabije...
2005 Fanaticky zamilován
2004 Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
2003 Bratři jak se patří
Jen další příběh
2002 Půlnoční míle
2001 Co horšího se může stát?
2000 Já, mé druhé já a Irena
Massholes
1998 Gang
Hráči
Něco na té Mary je
Southie
1997 Vetřelec 007
1996 Uloupená srdce
1988 Nothin' Goes Right
Wrong Guys, The
1987 Smart Alex

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
The Night Flynn Sent the Cops on the Ice (S01E01)
Smilf (TV seriál)
Single Mom in Love Forever (S02E05)
Sh*t Man, I've Literally Failed (S02E01)
2017 Griffinovi (TV seriál)
Peter's Lost Youth (S15E17)
2016 Survivor's Remorse (TV seriál)
Second Thoughts (S03E09)
2015 Sirens (TV seriál)
Six Feet Over/Under (S02E11)
Charbroiled (S02E09)
Let Pythons Be Pythons (S02E07)
další epizody (4)
Survivor's Remorse (TV seriál)
Homebound (S02E04)
2014 Sirens (TV seriál)
Shotgun Wedding (S01E10)
The Finger (S01E06)
Famous Last Words (S01E04)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (7)
2010 V dobrém i zlém (TV seriál)
Joyina matka (S04E23)
Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Forgiven (S06E07)
Sanctuary (S06E06)
další epizody (7)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (14)
2007 The Winner (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (8)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Chlamydia (S03E05)
Devil (S03E01)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Bitch (S02E11)
další epizody (9)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (6)
2003 Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
Dad (S02E13)
Vacation (S02E12)
Gay (S02E11)
další epizody (13)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Vztek (S01E06)
Masáž (S01E05)
Nohy (S01E04)
další epizody (6)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Lenny (TV seriál)

Dokumentární

2015 Call Me Lucky
2003 Curse of the Bambino, The (TV film)

Host

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky