foto

Gloria Endres de Oliveira

  • nar. 3.4.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das Leben vor mir (TV film)
2017 Die Firma dankt (TV film)
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
Strawberry Bubblegums
2013 Salzwasser (studentský film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
Schwestern
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
2011 Noční autobus

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Beutolomäus und der wahre Weihnachtsmann (TV seriál)
Der schönste Tag des Jahres (E24)
Die geheime Zutat (E09)
Schneeflöckchen (E08)
2014 Rozmarné jaro (TV seriál)
Až na konec světa (E07)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)

Dokumentární

2018 Železný věk (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Tub

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Tub

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Tub

Producentská filmografie

Filmy

2014 Tub

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky