foto

Hugh Keays-Byrne

  • nar. 18.5.1947 (70 let)
    Srinagar, Kašmír, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (5)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Šílený Max: Zběsilá cesta
2011 Šípková Růženka
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
1999 Cesta do středu Země (TV film)
1998 Bílá velryba (TV film)
1995 Singapore Sling: Old Flames (TV film)
1994 Resistance
1989 Pozdrav od juggerů
1988 Dadah znamená smrt (TV film)
1987 Kangaroo
Les Patterson Saves the World
Ostrov pokladů (TV film)
1986 For Love Alone
1985 Burke & Wills
1984 Kde sní zelení mravenci
Starship
Strikebound
1983 Going Down
1982 Ginger Meggs
Runaway Island (TV film)
1980 The Chain Reaction
1979 Snapshot
Šílený Max
1978 Modrá ploutev
Vlak smrti (TV film)
1977 Barnaby and Me (TV film)
Say You Want Me (TV film)
1976 Mad Dog Morgan
Trespassers, The
1975 Muž z Hongkongu
Polly My Love (TV film)
1974 Essington (TV film)
Stone

TV seriály

2001 Farscape (TV seriál)
Season of Death (S03E01)
Die Me, Dichotomy (S02E22)
1988 Joe Wilson (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1982 Runaway Island (TV seriál)
1980 Secret Valley (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 Outsiders, The (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
1974 Zlatá horečka (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
Boy Meets Girl (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Madness of Max

Režijní filmografie

Filmy

1994 Resistance
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace