foto

Karl Sinkkonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Nightmare 2 - Painajainen jatkuu
2013 Kalevala – Uusi Aika
2012 Nightmare - Painajainen merellä
2009 Pihalla
2007 Maan mitta (TV film)
2005 Rakastuin mä luuseriin

TV seriály

2018 Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (8)
2017 Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
další epizody (10)
2016 Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
Paratiisi (S03E09)
Laitataklaus (S03E08)
další epizody (10)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (10)
2014 Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
Julkinen eläin (S01E08)
další epizody (10)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (9)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Teresa - suojelusenkelin yö (E08)
další epizody (10)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Benner & Benner (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Voimala (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky